Lainasumma:
Ikäsi:
Laina-aika:

OmaLaina.fi kokemuksia

4.88 / 5 (8 arviota)

Arvostele ja lue muiden kokemuksia yrityksestä OmaLaina.fi. Kokemuksien perusteella muut luotonhakijat voivat arvioida luotonantajan luotettavuuden. OmaLaina.fi lainaa 100 eurosta 15000 euroon (laina-aika 1v - 5v). OmaLaina.fi ikäraja on K22, joten he myöntävät lainaa kaikille vähintään 22-vuotiaille.

Hae OmaLaina.fi lainaa »

Luottoa 100 - 15000 euroa

LainamääräLaina-aika
(min)
Laina-aika
(max)
IkärajaLainahakemus
100€1v
(maksuerät: 12kpl)
5v
(maksuerät: 60kpl)
K20Hae lainaa »
200€1v
(maksuerät: 12kpl)
5v
(maksuerät: 60kpl)
K20Hae lainaa »
300€1v
(maksuerät: 12kpl)
5v
(maksuerät: 60kpl)
K20Hae lainaa »
400€1v
(maksuerät: 12kpl)
5v
(maksuerät: 60kpl)
K20Hae lainaa »
500€1v
(maksuerät: 12kpl)
5v
(maksuerät: 60kpl)
K20Hae lainaa »

Näytä lisää »

Kokemukset ja arvostelut

Käyttäjien kokemuksia luotonantajasta OmaLaina.fi on tällä hetkellä yhteensä 8 kappaletta.

Vilperi ()
OmaLaina.fin kautta lainan hakeminen oli helppoa ja lainaa myös sain. Lainanvälittäjänä he löysivätkin minulle edullisen vaihtoehdon. Lainapäätös tuli heti, jonka jälkeen riitti kirjautua pankkitunnuksilla ja kuitata laina itselleen. OmaLaina.fistä on vain hyviä kokemuksia ja hyvää sanottavaa. Muut kokeilemani lainanvälittäjät eivät ole pystyneet tarjoamaan lainapäätöstä reaaliajassa.

Heidi ()
Asiakaspalvelu selvitti puolestani kaikki asiat, vaikka kysymykseni olisivat ennemmin kuuluneet varsinaiselle luotonantajalle. Palvelu pelaa! Suosittelen!

Timo ()
Hyvät kokemukset lainanvälityksestä! :)

tatu ()
Lainan hakeminen oli helppoa. Itselleni edullisin oli luotonantaja, jolle piti lähettää palkkatodistus. Sain kuitenkin lainan jo seuraavana päivänä tilille. On kyllä lainan hakeminen mukavampaa netistä kuin pankissa. Pankissa eivät 2000 euron lainaa edes halunneet minulle myöntää.

Petrus ()
Hyvä palvelu. Laina tuli lähes heti, mutta kuitenkin pienellä viiveellä tililleni.

Klaus ()
Hain remonttia varten 15.000 euron yhteislainaa vaimon kanssa. Saimme rahat tilille jo kolmessa päivässä. Tänään Gaala-keittiöt pääsevät aloittamaan remontin :) Lainatarjous Oma Lainan kautta oli edullisempi kuin oman pankin, joten palvelu toimii hyvin :) - Klaus

Simo ()
Asiakaspalvelua ei ole puhelimitse, mutta sähköpostiini vastattiin tunnin kuluessa. Vertailin vaihtoehtoja ja päädyin lopulta hakemaan Omalainaa.

Remonttireiska ()
Hei, Haimme OmaLaina.fi-palvelun kauttaa keittiöremonttia varten 10 000 euron lainaa. Lainahakemuksen teimme yhdessä vaimon kanssa. Hyväksytty lainapäätös saatiin jo samana seuraavana päivänä. Kolmeksi vuodeksi 9% korolla oli paras saamistamme lainatarjouksista, joten hyväksyimme lainan. Loistava palvelu kilpailuttamiseen. Suosittelen! Eipä ole ihme, että muillakin on ollut hyviä kokemuksia OmaLaina.fistä. T. Remonttireiska

Montako tähteä annat yritykselle OmaLaina.fi?
5 tähteä   4 tähteä   3 tähteä   2 tähteä   1 tähden

Nimesi:

Arvio:

Lainat & luotot